496. „Wegańskie wakacje bez glutenu” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku
Jak bezglutenowi weganie przygotowują się do wyjazdu na wakacje?
W dzisiejszym odcinku, opowiemy o naszych bezglutenowych i wegańskich przygotowaniach do wyjazdu na wakacje. Niezależnie od tego czy wybieracie się sami, z przyjaciółmi czy rodziną, będąc na jakiejkolwiek diecie eliminacyjnej, na pewno zwracacie uwagę na to co jecie, a także zastanawiacie się czy wszystko, czego potrzebujecie, będzie dostępne w lokalnych sklepach. W odcinku, który powstał na waszą prośbę, zdradzamy nasze sprawdzone patenty i przepisy na idealny letni wyjazd. Mamy nadzieję, że będą przydatne. Smacznego i na zdrowie! Odcinek ma angielskie tłumaczenie, które może przydać się Waszym obcojęzycznym znajomym, zatem śmiało możecie go udostępniać!
Obejrzyj przepis na Youtube!
Poniżej macie listę przepisów, które Wam dziś zaprezentowaliśmy, a jeśli lubicie nasze poradniki i zbiory przepisów na różne okazje, zajrzyjcie tutaj.
Na taki wyjazd polecamy Wam między innymi poniższe przepisy:
“Sałatka ziemniaczana z soczewicą”
“Sałatka ziemniaczana z kiszonym ogórkiem”
“Sałatka ryżowa z ananasem i wędzonym tofu”
“Sałatka z czarną soczewicą z ryżem”
“Wegańskie i bezglutenowe leczo”
Sprawdź również nasze inne przepisy.
Jeśli nie masz czasu lub ochoty na pieczenie lub gotowanie, zapraszamy do naszego sklepu internetowego .