Internet
- Amberif. Świat znów przyjechał po gdański bursztyn
- O zdrowiu i sztuce
- Oryginalne maski weneckie na gdańskim lotnisku
- Maska ubraniem dla duszy! Kolejna ciekawa wystawa na lotnisku
- Maski weneckie na lotnisku
- Wenecki karnawał na gdańskim lotnisku.
- Zdrowa kuchnia i moda. Rodzinne „Atelier Smaku” #wGdyni
- Weneckie maski karnawałowe na wystawie w Gdyni. “To jest coś niesamowitego”
- Rozmowa z Jolą Słomą i Mirkiem Trymbulakiem
- Południe z Animuszem: Dzień Ciasta Marchewkowego
- Zdrowe podejście do trendów. Czym zaskoczy nas moda w 2021 roku?
- Zdrowo i bezmięsnie – otwarcie Atelier Smaku – deluxe.trojmiasto.pl
- Otwarcie Atelier Smaku – galeria.trojmiasto.pl
- Jola Słoma, Mirek Trymbulak – w życiu chodzi o smak – radiogdansk.pl
- Amber trip – charlizemystery.com
- Kulinarne Uniesienia – Wegańska kuchnia bezglutenowa
- Atelier Smaku i Samsung pomogą poznać sekrety bezglutenowej kuchni wegańskiej
- Atelier Smaku. Eklektyzm w pięknym wydaniu
- Odkryj tajniki wegańskiej kuchni bezglutenowej z Atelier Smaku i Samsung – Wprost
- Instrukcja obsługi człowieka – Polskie Radio Trójka
- Atelier Smaku. 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej – organiczni
- Różowa kuchnia wegańska – TVN
- Przekazanie eksponatów do Muzeum Bursztynu
Prasa
- “Ach, co to była za suknia” Dziennik Bałtycki
- “Modny bigos z pomarańczą” Polska Dziennik Bałtycki Magazyn rodzinny
- “Mój młodszy mąż” Twój styl
- “Mój pies i inne zwierzaki” Mój pies
- “Mój świat jest moją kuchnią” Magazyn kuchnia
- “Niebieska para młoda” W odbiciu
- “Nieustająca fascynacja bielą” Pani
- “O kuchni bezglutenowej nie tylko” Bez glutenu
- “Szpagat duszy” Pani
- “Sztuka gotowania” Trendy
- “Ubierają dusze, stroją ciała” Biznes Trójmiejski
- “Urocza promocja” Dziennik Bałytycki
- “Ważne jak warzysz” sztuka konsumpcji Polityka
- “Wokół WEGI” Twój Styl