Media
Internet
- Weneckie maski karnawałowe na wystawie w Gdyni. “To jest coś niesamowitego”
- Wszyscy nosimy maseczki, ale w karnawale warto pokazać maski. Rozmowa z Jolą Słomą i Mirkiem Trymbulakiem
- Południe z Animuszem: Dzień Ciasta Marchewkowego
- Zdrowe podejście do trendów. Czym zaskoczy nas moda w 2021 roku?
- Vegeprzewodnik – Miejsce dobrze przyprawione
- Przewodnik Kulinarny RG: Tu artyści układają sztukę na talerzu. Zaglądamy do Atelier Smaku Bistro & Delikatesy
- Zdrowo i bezmięsnie – otwarcie Atelier Smaku – deluxe.trojmiasto.pl
- Otwarcie Atelier Smaku – galeria.trojmiasto.pl
- W Atelier Smaku nauczysz się gotować wegańsko i bezglutenowo – namonciaku.pl
- Sopot od kuchni – Slow Food Festival 28/29 czerwca 2014
- Warsztaty „Atelier Smaku”, u Joli Słomy i Mirka Trymbulaka – babskiepogaduszki.pl
- Jola Słoma, Mirek Trymbulak – kreowanie smaku na eko życie – radiogdansk.pl
- Jola Słoma, Mirek Trymbulak – w życiu chodzi o smak – radiogdansk.pl
- Podróż szlakiem bursztynu – slowlifepolska.pl
- Pomorskie to nie tylko ryba – oldfashionedgirl.pl
- Amber trip – charlizemystery.com
- Pomorze, czyli wyprawa szlakiem bursztynowym – styledigger.com
- Jajko droższe niż samochód – Pomorski Szlak Bursztynowy – jestkultura.pl
- Poleciałem nad morze zbić fortunę na bursztynie – stayfly.pl
- Jola Słoma, Mirek Trymbulak i wigilijny food truck – radiogdansk.pl
- Atelier Smaku – TestSmaku
- Znani projektanci otworzyli food trucka – namonciaku.pl
- Warsztaty Atelier Smaku – TestSmaku
- GDAŃSK – Food To Go – Telewizja Wybrzeże
- Kulinarne Uniesienia – Wegańska kuchnia bezglutenowa
- Jest pięknie – Bezglutenowa kuchnia wegańska – czego się dowiedziałam?
- Atelier Smaku i Samsung pomogą poznać sekrety bezglutenowej kuchni wegańskiej
- Najlepsze smaki tylko z food trucków
- Atelier Smaku. Eklektyzm w pięknym wydaniu
- Weekend z telewizją Gdańsk
- Odkryj tajniki wegańskiej kuchni bezglutenowej z Atelier Smaku i Samsung – Wprost
- Jola Słoma i Mirek Trymbulak – kto rządzi w tym związku – radio Gdańsk
- Instrukcja obsługi człowieka – Polskie Radio Trójka
- MAMMAZINE ZIMA 2015 (strona 19)
- Nocne Rozmowy: “Jakie jest twoje jedzenie, taki jest twój umysł” – Radio Gdańsk
- Atelier Smaku. 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej – recenzja
- Różowa kuchnia wegańska – TVN
- Mucha w zupie: Kaczka bez kaczki – Live&Travel
- Przekazanie eksponatów do Muzeum Bursztynu
Prasa
- “Nie można zjeść kogoś, kogo się kocha” Dziennik Bałtycki
- “108 razy wege” Magazyn Kuchnia
- “Atelier Smaku” Kuchnia TV
- “Książka pachnąca malinami” Gazeta Wyborcza
- “Kuchenne hipsterstwo – rozmowy i dyskusje” Bliza
- “Kuchnia, TV na lato” Teletydzień
- “Kuchnia z gwiazdami” Olivia
- Moda w Polsce – O modzie jako sztuce życia
- “Modny bigos z pomarańczą” Magazyn rodzinny
- “Nakarmić duszę” Wróżka
- “Przepis na Święta” Glamour
- “Przewodnik po Australii dla smakoszy” Kuchnia TV
- “Rady ekspertów” Olivia
- “Sekrety Mistrzów Kuchni” Twój Styl
- “Sztuka gotowania” Trendy
- “Śniadanie mistrzów” Claudia
- “Wszędzie dobrze ale w sieci najlepiej” Magazyn Sukces
- “Ważne jak warzysz” sztuka konsumpcji Polityka
- “Wegańska Wielkanoc” In Style
- “Wegańsko i bezglutenowo – tutaj nauczysz się tak gotować” Gazeta Wyborcza
- “Wokół WEGI” Twój Styl
- “Zdrowo i smacznie” Palce lizać
- “magazyn Estilo