
Sposób przygotowania:
- 1.Odsączamy groszek i kukurydzę z zalewy, wrzucamy do miski z paprykarzem i dokładnie mieszamy.
- 2.Odrywamy od cykorii listki i nakładamy do nich gotowe nadzienie. Posypujemy mielonym pieprzem, dekorujemy majonezem, marynowanym pieprzem i ulubionymi ziołami.
- 3.Smacznego i na zdrowie!
Recenzje przepisu
Brak komentarzy
Składniki:
- 3 cykorie
- 300 g paprykarzu nie-szczecińskiego (https://youtu.be/06kG3nXypKM)
- 1 puszka kukurydzy
- 1 puszka zielonego groszku
- 1/2 słoiczka wegańskiego majonezu kokosowo-ziemniaczanego (https://youtu.be/67bXdLVBOFk)
- 1 łyżka marynowanego zielonego pieprzu
- 1/2 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- Świeże zioła lub kiełki do dekoracji