Torty na zamówienie


W naszej pracowni kulinarnej możesz zamówić wegańskie i bezglutenowe torty na każdą okazję. Wykonujemy je na bazie dwóch rodzajów ciasta:
NIE – BROWNIE
(daktyle, marchew, mleczko kokosowe, mąka kukurydziana, olej słonecznikowy, cytryna ze skórką, kakao, siemię lniane, cukier trzcinowy, kardamon, soda oczyszczona, sól)
NIE – SERNIK
(kasza jaglana, SOJA niemodyfikowana genetycznie, cytryna ze skórką, mleczko kokosowe, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, cukier trzcinowy, rodzynki, morele, pomarańcza ze skórką, soda oczyszczona, sól, sproszkowana laska wanilii)
NIE – BISZKOPT
(banany, sok jabłkowy, skrobia ziemniaczana, cukier trzcinowy, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, ekstrakt z kokosa, mąka kukurydziana, mąka z ciecierzycy, siemię lniane, soda, sól)
oraz trzech rodzajów kremów:
CZEKOLADOWY
(olej kokosowy, cukier trzcinowy, tofu naturalne, mleczko kokosowe, kakao, cynamon)
KOKOSOWY
(mleczko kokosowe, krem kokosowy, ryż, cukier trzcinowy)
MANGO
(mango, mleczko kokosowe, krem kokosowy, ryż, cukier trzcinowy)
W środku znajdziesz wiśnie, maliny lub inne owoce według życzenia. Wierzch zdobią: kokosowa bita śmietana, krem czekoladowy, czekolada, owoce i kwiaty. Jeśli masz dodatkowe życzenia, postaramy się im sprostać.
Standardowe wielkości:
ok. 1 kg, 2-2,5 kg, 3-3,5 kg.
Cena:
80,00 za 1 kg
Przyjmowanie zamówień minimum 2 dni przed planowanym odbiorem.
W zamówieniu podpowiedz nam, który numer tortu podoba Ci się najbardziej.
Gdynia-Orłowo, ul. Bytomska 36
(tył Placu Górnośląskiego).
poniedziałek – sobota: 10.00 – 18.00
niedziela: 12.00 – 18.00
tel. +48 530 088 121
