Torty na zamówienie

Wegański i bezglutenowy tort o konkretnym smaku

W naszej pracowni kulinarnej możesz zamówić wegańskie i bezglutenowe torty na każdą okazję. Wykonujemy je na bazie dwóch rodzajów ciasta:

NIE – BROWNIE

(daktyle, marchew, mleczko kokosowe, mąka kukurydziana, olej słonecznikowy, cytryna ze skórką, kakao, siemię lniane, cukier trzcinowy, kardamon, soda oczyszczona, sól)

NIE – SERNIK

(kasza jaglana, SOJA niemodyfikowana genetycznie, cytryna ze skórką, mleczko kokosowe, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, cukier trzcinowy, rodzynki, morele, pomarańcza ze skórką, soda oczyszczona, sól, sproszkowana laska wanilii)

oraz trzech rodzajów kremów:

CZEKOLADOWY

(olej kokosowy, cukier trzcinowy, tofu naturalne, mleczko kokosowe, kakao, cynamon)

KOKOSOWY

(mleczko kokosowe, krem kokosowy, ryż, cukier trzcinowy)

MANGO

(mango, mleczko kokosowe, krem kokosowy, ryż, cukier trzcinowy)

W środku znajdziesz wiśnie, maliny lub inne owoce według życzenia. Wierzch zdobią: kokosowa bita śmietana, krem czekoladowy, czekolada, owoce i kwiaty. Jeśli masz dodatkowe życzenia, postaramy się im sprostać.

Standardowe wielkości:

ok. 1 kg, 2-2,5 kg, 3-3,5 kg.

Cena:

70,00 za 1 kg

Przyjmowanie zamówień minimum 1-2 dni przed planowanym odbiorem:

produkcja@ateliersmaku.pl

W zamówieniu podpowiedz nam, który numer tortu podoba Ci się najbardziej.

 

Odbiór osobisty:

 

Gdynia-Orłowo, ul. Bytomska 36 

(tył Placu Górnośląskiego).

     poniedziałek – sobota: 10.00 – 18.00

     niedziela: 12.00 – 18.00

tel. +48 530 088 121

 

Dostępne formy dostawy:

  • Odbiór osobisty: 0,00 zł
  • Przesyłka kurierska:
    • DPD - 18,92 zł
    • InPost kurier - 16,94 zł
    • POCZTEX24 - 17,42 zł