
Sposób przygotowania:
- 1.Na dno garnka wlewamy wodę i olej. Następnie dorzucamy pokrojone warzywa, dusimy je przez klika minut pod przykryciem.
- 2.Dodajemy zioła, pieprz i sól, mieszamy i przykrywamy, by warzywa zmiękły.
- 3.Pod koniec dodajemy pokrojony w kostkę wegański ser, mieszamy, gdy ser się rozpuści, możemy serwować.
- 4.Smacznego i na zdrowie!
Recenzje przepisu
Brak komentarzy
Składniki:
- 3 marchewki
- 3 pietruszki
- 3 ziemniaki
- 100 g żółtego sera wegańskiego
- 100 ml wody
- 30 ml oleju rzepakowego tłoczonego na zimno
- Kilka gałązek świeżego lubczyku
- Kilka gałązek świeżego rozmarynu
- Kilka gałązek świeżego oregano
- Czarny pieprz do smaku
- Sól do smaku