Udostępnij przepis!

60. “Orzechowy krem na Dzień Kobiet” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku

Idealny na to, i na każde inne święto.

Dzień Kobiet jest świętem, które niekoniecznie trzeba celebrować wręczonym goździkiem lub tulipanem wszystkim paniom w otoczeniu. Czasem może warto przełamać tradycję i namieszać coś prostego, co będzie słodkim i niezapomnianym przerywnikiem w pracy, a także podbije nasze notowania. Dziś przykład czegoś, z czym każdy, nawet zupełnie niegotujący facet sobie poradzi. Zdrowa słodycz i energia, która na pewno przypadnie do gustu również dbającym o linię damom.

Tłumaczenie przepisu dla zainteresowanych przygotowało dla nas Translalab.

 

Obejrzyj przepis na Youtube!

 

Zapraszamy do zapoznania się z innymi deserami naszej kuchni.

Kiedy nie masz czasu gotować, zapraszamy do naszego sklepu internetowego.

Sposób przygotowania:

  • 1.W miseczce mieszamy łyżką wszystkie składniki na jednolity krem. Gotowe!
  • 2.Oczywiście ilość kremu można dowolnie mnożyć, biorąc pod uwagę ilość znajdujących się w otoczeniu pań.
  • 3.Taki krem świetnie sprawdza się, gdy podamy go z mini grissini, które można też zastąpić na przykład krakersami.
  • 4.Smacznego i na zdrowie!
  • 5.Miłego świętowania!

Recenzje przepisu

Brak komentarzy

Zostaw komentarz i ocenę

Jakbyś ocenił/a 60. “Orzechowy krem na Dzień Kobiet” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku?
Click to rate

Składniki:

  • 3 łyżki masła orzechowego
  • 3 łyżki mleczka kokosowego
  • 2 łyżki melasy z karobu
  • 1 paczka bezglutenowych mini grissini jako dodatek

Dostępne formy dostawy:

  • Odbiór osobisty: 0,00 zł
  • Przesyłka kurierska:
    • DPD - 18,92 zł
    • InPost kurier - 16,94 zł
    • POCZTEX24 - 17,42 zł