475. “Wyjazd na narty bez glutenu – jak się przygotować” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku
Jak weganin i bezglutenowiec powinien przygotować się na narty? 🙂
W dzisiejszym odcinku, który zrealizowaliśmy dla Was na żywo, opowiemy o naszych bezglutenowych i wegańskich przygotowaniach do wyjazdu na ferie zimowe. Niezależnie od tego czy wybieracie się na narty, snowboard czy po prostu jedziecie z rodziną lub znajomymi w miejsce pełne śniegu, będąc na jakiejkolwiek diecie eliminacyjnej, na pewno zwracacie uwagę na to co jecie, a także zastanawiacie się czy wszystko, czego potrzebujecie, będzie dostępne w lokalnych sklepach. W odcinku, który powstał na waszą prośbę, zdradzamy nasze sprawdzone patenty i przepisy na idealny wyjazd na narty bez glutenu. Mamy nadzieję, że będą przydatne. Smacznego i na zdrowie! Odcinek ma angielskie tłumaczenie, które może przydać się Waszym obcojęzycznym znajomym, zatem śmiało możecie go udostępniać!