Udostępnij przepis! Wydrukuj 433. “5 surówek na początek wiosny” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku Surówki na początek wiosny Na sam początek wiosny mamy dla Was 5 propozycji na super surówki, ponieważ jest to idealny czas na coś świeżego i pysznego! Dzielcie się przepisem w polskiej i angielskiej wersji przygotowanej przez Translalab. Obejrzyj przepis na Youtube! 1. “Orientalna surówka z kiszonej kapusty” 2. “Wegańska surówka Coleslaw” 3. “Surówka z selera z orzechami” 4. “Surówka z brukwi z mango” 5. “Sałatka z jarmużu” Polecamy także nasze inne surówki oraz sałatki, których jest całkiem sporo. Jeśli nie masz czasu lub ochoty na pieczenie lub gotowanie, zapraszamy do naszego sklepu internetowego . 1. Recenzje przepisu Brak komentarzy Zostaw komentarz i ocenę Jakbyś ocenił/a 433. “5 surówek na początek wiosny” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku? Click to rate 446. “5 sposobów na zagęszczenie zupy” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 20 minut 445. “Chłodnik ze szparagami” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 20 minut 444. “Truskawkowe smoothie z pokrzywą i miętą” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 15 minut 443. “Babeczki kajmakowe” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 12 babeczek 90 minut 442. “Tarta cytrynowa” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 2 szt 90 minut 441. “Sałatka z czarną soczewicą z ryżem” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 10 minut + czas gotowania soczewicy i ryżu 440. “Surówka z czarnej rzepy z granatem i truskawką” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 30 minut 439. “Surówka z kalarepy z jabłkiem i miętą” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 4 porcje 30 minut 438. “Muffinki warzywne” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 10-20 sztuk (w zależności od wielkości tarteletek) 70 minut 437. “Mazurek czekoladowy” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 2 szt. 90 minut 436. “Słodka bułka drożdżowa Babci Ani” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 2 foremki keksowe lub 1 duża chlebowa 1 i 1/2 godziny 435. “Tofu teriyaki” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 2 porcje 30 minut