
Sposób przygotowania:
- 1.Do miski wrzucamy chrzan i konfiturę wiśniową, następnie dolewamy mleczko kokosowe i miksujemy.
- 2.Uzyskany w ten sposób sos ma zbyt rzadką konsystencję dlatego dosypujemy do niego parę łyżek błyskawicznego kleiku ryżowego i jeszcze raz dokładnie miksujemy.
- 3.Dzięki kleikowi sos ma idealną nie rozwarstwiającą się, kremową konsystencje i jest wygodny w użyciu
- 4.Taki krem jest pysznym dodatkiem do wszelkich pasztetów, pasztecików i kotletów.
- 5.Smacznego i na zdrowie!
Recenzje przepisu
Brak komentarzy
Składniki:
- 1 słoiczek (240 ml) utartego chrzanu
- 1 słoiczek (240 ml) konfitury wiśniowej
- 2-3 łyżki mleczka kokosowego
- 2 łyżki błyskawicznego kleiku ryżowego