Udostępnij przepis!

120. “Jabłkowo-selerowy sok z rzeżuchą” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku

Z wielkanocnym akcentem.

Dziś w Atelier Smaku prosty i zdrowy sok z dodatkiem pełnej witamin i mikroelementów poświątecznej rzeżuchy. Pomaga przezwyciężyć wiosenne przemęczenie – prosto i smacznie.

Przepis ten ma także angielską wersję z napisami przygotowanymi przez Translalab.

 

Obejrzyj przepis na Youtube!

 

Sprawdź  również nasze inne pyszne napoje.

Kiedy nie masz czasu gotować, zapraszamy do naszego sklepu internetowego.

Sposób przygotowania:

  • 1.Jabłka kroimy w cząstki, łodygi selera naciowego na kawałki i miksujemy w wolnoobrotowej wyciskarce do soków.
  • 2.Następnie miksujemy natkę pietruszki, a także ściętą rzeżuchę.
  • 3.Mieszamy i podajemy. Taki sok nadaje się do spożycia, zachowując swoje wartości, do 48 godzin po zrobieniu.
  • 4.Smacznego i na zdrowie!

Recenzje przepisu

Brak komentarzy

Zostaw komentarz i ocenę

Jakbyś ocenił/a 120. “Jabłkowo-selerowy sok z rzeżuchą” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku?
Click to rate

Składniki :

  • 4 jabłka
  • 1 pęczek selera naciowego
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 garści ściętej rzeżuchy

Dostępne formy dostawy:

  • Odbiór osobisty: 0,00 zł
  • Przesyłka kurierska:
    • DPD - 18,92 zł
    • InPost kurier - 16,94 zł
    • POCZTEX24 - 17,42 zł