Jesteśmy autorami 6 książek kucharskich. Najnowsze z nich „Atelier Smaku 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej” oraz „52 tygodnie z bezglutenową kuchnią wegańską” możesz nabyć w naszym sklepie internetowym: KUP TERAZ
Atelier Smaku bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie roku cz. 1
to książka poświęcona kuchni wegańskiej i bezglutenowej, zawierająca 52 przepisy – po jednym na każdy tydzień roku, aby każdy dał się zachęcić do gotowania i dodatkowo wzbogacił się o 52 nowe doświadczenia kulinarne.
Atelier Smaku.108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej
to książka poświęcona kuchni wegańskiej i bezglutenowej, w której wszystkie przepisy pochodzą z naszego kanału na Youtube www.ateliersmaku.tv
Atelier Smaku. 108 potraw kuchni wegetariańskiej
to pachnąca malinami książka z przepisami z 7 serii naszego programu kulinarnego na antenie Kuchnia+.
Artykuły o książce:
„Apetyczny zapach książki” Polityka
„Wigilia pachnąca pomarańczami” Gazeta Trójmiasto
„Wegetariański album pachnący malinami” TVN Warszawa
„Zdrowo i smacznie”
„108 razy wege”
„Książka pachnąca malinami” Dziennik Bałtycki
Nakarmić duszę. 365 przepisów kuchni wegetariańskiej wraz z myślami na każdy dzień roku
to nasza pierwsza książka, w której dodatkowym składnikiem każdego dania jest pozytywna inspiracja, starannie dobrana tak, by polepszyć nie tylko zmysł smaku…
Artykuły o książce:
„Nakarmić duszę” Vita
„Kęs pozytywnej energii”
„Sztuka gotowania”
„Dla duszy i dla ciała”
„Sztuka jedzenia”
ubrać duszę. 52 wartościowe tygodnie z kuchnią wegetariańską
to nasza druga książka, w której opisom uniwersalnych wartości towarzyszą propozycje smacznych dań na każdy tydzień roku.
Artykuły o książce:
„Dieta dobrych życzeń”
„Gotowanie to też sztuka”
„Szczególnie polecamy” Uroda
„Moda na książki” Gala
„Ubrać duszę: recenzja”
„Jem więc jestem” Gala
„Ubrać duszę: recenzja”
„Książka z duszą”
„Wprost poleca”
„Książka godna polecenia” meble.pl
„Ubrać duszę” moda.com.pl
to feed the soul. 365 Vegetarian and Vegan Recipes with Words of Wisdom for Every Day of the Year
to angielskie wydanie naszej pierwszej książki, wzbogacone o wegańskie wersje każdego z przepisów.
Artykuły o książce: