491. “Łódeczki z cykorii” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku14-16 sztuk15 minut + czas przygotowania paprykarzu nie-szczecińskiego i majonezu 490. “Paprykarz nie-szczeciński” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku1 duży słoik15 minut + czas gotowania ryżu i miksowania pasty nie makrelowej. 489. “10 pomysłów na majówkę i na piknik” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku 488. “Zdrowy domowy ketchup” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku250 ml5 minut 487. “Groszek cukrowy z boczniakiem i papryką” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku2 porcje30 minut 486. “Wiosenny koktajl i twarożek” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku2 porcje10 minut + czas moczenia i gotowania ziarenBlank Form (#3)ImięNazwiskoNumer telefonuAdres e-mailData odbioruPrzybliżona godzina odbioru- wybierz -10:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:00Na ile osób- wybierz -23456789101112Przybliżona waga- wybierz -1 kg2-2,5 kg3-3,5 kgRodzaj ciasta- wybierz -nie - brownienie - serniknie - biszkoptRodzaj kremu- wybierz -czekoladowykokosowymangoDekoracja zbliżona do zdjęcia wzór 1 wzór 2 wzór 3 wzór 4 wzór 5 wzór 6 wzór 7 wzór 8 wzór 9 wzór 10 wzór 11NietolerancjeUwagiWYŚLIJ ZAMÓWIENIE